Amcor - ACV - Amcor

Ga naar de inhoud


Amcor Ltd is een Australische groep, het is een van de grootste verpakkingproducerende bedrijven in de wereld en heeft wereldwijd meer dan 250 vestigingen in meer dan 40 landen en er werken meer dan 50.000 werknemers.

Amcor Flexibles Europe & Americas is een divisie van het Australische Amcor. Het is één van de meest toonaangevende producenten en de grootste leverancier in de wereld van flexibele verpakkingen. Er zijn o.a. productie eenheden in België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Brazilië, Singapore, Australië, India en China.

Amcor Gent
Amcor Flexibles Gent staat in voor de technologische ontwikkeling, productie en verkoop van gebruiksvriendelijke flexibele verpakkingen, bestemd voor de voedingsindustrie, medische en industriële toepassingen. Met een team van zowat 380 medewerkers en een productiecapaciteit van 20.000 ton wordt een omzet van meer dan 100 miljoen euro gerealiseerd.

Laatst bijgewerkt op 3/05/2024
Copyright: ACV-AFG 2006- 2024
Terug naar de inhoud